Verschil Tussen Windows 10 Home, Pro & Enterprise?

Misschien is dat nu beter geregeld en moet ik er weer eens naar kijken. Enige minpunt is wellicht de veelheid aan mogelijkheden, dus voor het maken van een incidentele screenshot is dit wat teveel van het goede. Ik heb een Samsung Note GT-N5100 en ik maak een screenshot met tegelijkertijd de aan-en uitknop en de home-knop 1 seconde in te drukken.

Om je te helpen, hebben we hieronder drie browsers al download nu een klein beetje onderzocht. Je wilt geen beveiligingslekken, waardoor het mogelijk wordt dat iemand ongemerkt meelift op jouw internetverkeer en zo vertrouwelijke informatie verzamelt. Op zie je ook gemakkelijk welke Browser en Versie je gebruikt. Daarnaast zie je ook welke versie van Windows je bijvoorbeeld gebruikt. Sinds versie 9 werkt Internet Explorer met een omnibox, dit betekent dat je kan zoeken en websites intypen in 1 werkbalk.

Geef Een Reactie Reactie Annuleren

Wanneer je een screenshot op Android wil maken hoef je maar een ding te doen. Drukde volumeknop beneden en de power-knop tegelijkertijd in. Wanneer je dat doet geeft het scherm een soort flits en verschijnt er links-onder een voorproefje. We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. U heeft nu een afbeelding van een volledige website die u kunt bewerken op uw computer. Je screenshots worden nu in het andere formaat gemaakt.

Ik ben net overgeschakeld naar Windows 10 dus heb daar op dit moment geen exacte beschrijving staan. Ik denk dat we hier al antwoord hebben gegeven, maar samengevat kunnen we dat nog goed beschrijven. In verschillende Forums op het internet wordt het SLIM genoemd, omdat het een afgeslankte versie is van Windows. Het verschil tussen een Windows versie die in S modus draait of niet zit hem echt in de beperking dat je alleen de applicaties kunt installeren die in de Microsoft Store staat. Hofmans kreeg eerder nog weleens signalen dat er problemen waren met het koppelen van de printer. Nu veel printerfabrikanten updates hebben uitgebracht voor hun apparaten lijkt deze kwestie – in ieder geval voor het grootste deel – opgelost.

  • Met de Free Online Screen Recorder van Movavi kun je meteen starten met het maken van een schermopname in Windows 10.
  • Er zijn verschillende scenario’s waarin u schermafbeeldingen wilt maken of video-opname wilt maken.
  • Dat is handig voor bijvoorbeeld Google Docs of Twitter.

Ook al staat Firefox momenteel bij ons nog op de eerste plaats, we maken ons toch een beetje zorgen over zijn toekomst. Mozilla worstelt soms met zijn inkomen, dus als je een grote fan bent van Firefox, dan kan je steeds iets doneren op donate.mozilla.org om de toekomst van de browser te verzekeren. Hoewel Octane 2.0 in april van dit jaar met pensioen gestuurd is, hebben we de test toch nog meegenomen in ons overzicht. Octane bevat 17 verschillende workloads om de kracht van browsers te testen. Hoe hoger de eindscore van Octane, hoe beter de browser de testen doorstaan heeft.

Welke Internetbrowser Gebruik Jij?

Mocht ik alternatieven zien of een bericht lezen dat het is opgelost, dan laat ik dit direct weten. Ik hou het in de gaten en als ik een oplossing zie, dan informeer ik je direct. Door dit soort reacties motiveert het mij nog meer om waardevolle artikelen te schrijven.

Tja, heel het artikel gelezen, maar snap nog steeds niet waar het over gaat. De software werkt nu op alle devices waar het op werkt. De grootste killer voor mij is dat Microsoft Account nu verplicht wordt om te gebruiken.

4) Als je een Windows-tablet of een ander Windows-apparaat zonder toetsenbord gebruikt, kun je nog steeds een screenshot maken. Druk tegelijkertijd op de Windows-knop en volume-omlaagknop en het apparaat slaat een schermafbeelding op in de map Screenshots in de map Afbeeldingen, net als op een pc. Een belangrijk ander onderdeel is het nieuwe snelmenu dat altijd opgevraagd kan worden door met de muis naar de rechterkant van het scherm te gaan of door een sneltoets in te drukken.